All-round administratief bediende

Locatie: 

Luikersteenweg 214
3700 Tongeren

Functiebeschrijving: 

Als all-round administratief bediende vervul je administratieve taken voor verschillende afdelingen, waaronder de personeelsdienst.

De inhoud van jouw takenpakket kan als volgt zijn: binnenkomende briefwisseling verdelen, input gegevens, factuurcontrole, beantwoorden telefoons, opvolging tijdsregistratie, HR-gerelateerde administratieve taken,...

Profiel: 

Voor deze functie zijn we op zoek naar ‘de toffe collega’ die beschikt over een groot aanpassingsvermogen/flexibiliteit aangezien deze werkzaamheden verricht voor verschillende afdelingen.

Kortom, een communicatieve medewerker met een hands-on mentaliteit dewelke zeer nauwkeurig en zelfstandig kan werken!

Je beschikt over een Bachelor-niveau, hebt reeds enkele jaren ervaring in een administratieve omgeving alsook een eerste ervaring met personeelsgerelateerde taken.

Ook kan je een aardig mondje Frans spreken.

Aanbod: 

Een voltijdse en afwisselende functie binnen de dynamische sector van de voedingsdistributie.
Lambrechts draagt waarden als respect en samenwerking hoog in het vaandel en zet sterk in op de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers. In de hands-on cultuur van Lambrechts worden je initiatieven op prijs gesteld en ben je in staat je eigen functioneren vorm te geven.
Dit alles wordt gecombineerd met een correct salarispakket naargelang jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Contactgegevens: 

Liesbeth Oliva - personeelszaken
Lambrechts NV
Luikersteenweg 214
012/39 80 80
loliva@lambrechts.be

Lambrechts nv, Luikersteenweg 214, 3700 Tongeren  Tel +32 (0) 12 39 80 80  Fax +32 (0) 12 23 58 51